assalamualaikum

sodiqi usrati...=)

Sunday, June 3, 2012

Lukisan Rindu~

bismillah..




sejujurnya, tak puas dengar lagu ni.. dah berapa hari dah aku dok ulang lagu ni.. nasib baik pakai head phone je, kalau tak.. housemate ak ni dah bising agaknye sebab pasang lagu sama je berhari-hari.. ^^

tapi, ni la peneman aku sepanjang aku study..

lagipun, lagu ni bukannya membawa maksud yang ntah pape, pasal Rasulullah S.A.W pun.. rasa tenang je dengar.. yang membuatkan aku rasa, skali dengar nak dengar lagi, lagi dan lagi... ^_^

tu je pun aku nak share.. ^^

p/s: arini sorang lagi junior aku kawen.. huhu.. barakallah dik.. ^_^

1 comment:

There was an error in this gadget