assalamualaikum

sodiqi usrati...=)

Sunday, June 10, 2012

Aku Tinggalkan Dia Demi Allah~

Bismillah..

entri ni aku takkan tulis panjang-panjang sebagaimana entri sebelum-sebelum ni, sebab aku banyak lagi tak review untuk final exam hari Isnin ni.. hehe.. maka, aku akan sertakan satu link ni untuk anda semua menghayatinya. 

Bagi aku apa yang saudari pemilik blog tu cakap sangat bermakna, sebabnya aku pun ada hajat nak buat entri pasal tu.. Tapi, disebabkan masa terlalu mencemburuiku, aku sertakan je la link tu kat sini, in sya Allah ada masa aku buat entri sendiri pasal tu.. TAPI, tak janji la.. hehe..







p/s: aku ambil keputusan untuk deactivate FB buat sementara waktu sampai aku balik kampung, demi kemaslahatan dan keutamaan masa depanku.. ^_^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget