assalamualaikum

sodiqi usrati...=)

Friday, February 11, 2011

penghibur KISAS



hrmmm...ak ske dgr dieorg ni nyanyi...klu korang nk tau, ni la penghibur kolej ak...(KISAS a.k.a Kolej Islam Sultan Alam Shah).huhu...dieorg ni...klu bt show kt kolej, mmg la x sah x dpt tepukan yg gemuruh...lbh2 ag time si syazwan basir (vokalis) 2 nyanyi...hrmmm... cter pasal si vokalis ni, suare die mmg bes! nak2 ag time die mengaji...ya ALLAH....seyes sdap! x tipu....huhu...sejuk perut mak die mengandungkn die...

but, actually aku lagi ske dgr die mengaji than time die nasyid...bkn nk kte die x best nyanyi, but i prefer die mengaji than nyanyi...that's not wrong,right? hehe.. ari 2 pernah skali die mengimamkan solat subuh...subhanallah...mendayu2 btol bacaan die...mmg la sgt2 bes...n dgr kte, die ni jgak sbenanye bru lg form 3 k form 4 la thun ni...sbb thun lps die form 2 or form 3 mcm 2 la time masuk KISAS...mksdnye, die lompat kls la lbh kurang...bijak r kn?? untung btol dpt anak mcm ni, dh la pandai mengaji, pandai dlm akademik plak 2...untung2...mntak2 ak pn mcm 2 la nanti...hehe...ameennnn....=)

tp kn...sbenanye, suare dia still lagi xleh lawan ngn suare bdk sekolah lame ak dlu (SMKADG a.k.a Sek Men Keb Agama Durian Guling) jgn gelak dgn nama sekolah 2..!! coz, sbb sekolah 2 la aku mengenal dunia persekolahan n yg sme waktu dgnnya...(ak bkn pe, ramai yg suke gelak time ak bgtau nme sekolah ak 2...) so, as an ex-student, ak mesti mempertahankan sekolah ak yg terchenta 2! hehe.. n, nme kumpulan nasyid bg team SMKADG ni ialah syautus syakirin..smua ad syoutul/s kt dpn die kn?? hehe..

ok, back 2 the main point just now...haa...kwn ak yg kt sekolah ni (SMKADG) klo time die nyanyi...mmg la akan naik ak punye bulu roma ak ni...ak pn x tau knape...dahsyat btol die punye aura...huhu...tp, ni bkn ak je yg rasa tau, kwn2 ak yg lain pn rse ap yg ak rse ni...mengaji apatah lagi...mmg la bgos bdk ni....hrmmm....bangga ak ad kwn mcm ni...hehe..(tumpang bangga pn jdik la..huhu..)ermmm....actually, ak post video ni bkn pe,ak suke dgr dieorg nyanyi lagu ni...ntah di mana die punye keunikan pn ak x tau...yg ak tau, i like! hehe...2 j point ak sbenanye...hehe...k la... nampak gyenye, kene off da ni...dh lwt btol ni...pkol 3 koottt...(lg 2 3 minit 2, kira trus pkol 3 la kn..?? hehe...sng,xyah ssah2 nk tolak tambah darab bahagi apa sume...)k la...assalamualaikum...=) sblom 2, lpe plak..ni yg kt bwh ni shoutul mujahidin jgak...tp, yg ni dh jdi ex shoutul mujahidin la...huhu..walaupun dh jdi ex...tp, bg ak masing2 ad kelebihannya..k la...(ni yg btol2 last ni..hehe) assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget