assalamualaikum

sodiqi usrati...=)

Sunday, February 6, 2011

ahlan wasahlan!!!!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T....
alhamdulillah..hrmmm... nampaknye, terlaksana jugak hajat aku hari ni....(nk bkak blog sndrik) huhu...bkn pe...sblom ni, x sempat la nk bt mnde2 ni semua...bz kottt...hehe..almaklumla, skang ni kn dh abes exam, so i think, skrang la waktunya utk ak bt bnde ni sume...aku x kesah klo org nk kte...ala...bt blog sndrik pn nk kecoh ke...aku dh lme la ad...huhu...xpe2...i don't care about that...yg pntg, ak x kacau korang kn?? =) hrmmm... sbenanye ak pn xde idea sgt 4 this time, ak post ni pn sbg tanda ak dh start dgn blog ak sndrik ari ni n saat ini...haha! (blh k??) huhu...blh r...sbb ak yg bt..hehe...6t la, klo ad mse n idea ag ak post ag kt cni....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget